U Varaždinskim Toplicama od 6. do 10. prosinca održavaju se 14. Dani hrvatskog kulinarstva

VV | 21.11.2021. u 10:45h | Objavljeno u Društvo
LS METAL

U Hotelu Minerva, u Varaždinskim Toplicama od 6. do 10. prosinca održavaju se 14. Dani hrvatskog kulinarstva. Riječ je o središnjoj nacionalnoj kulinarskoj manifestaciji koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva Turizma.

Cilj manifestacije je kroz natjecanja, edukativne radionice, okrugle stolove i umrežavanja popularizirati kuharsku i slastičarsku struku, poticati izvrsnost i napredak kuhara i slastičara, doprinijeti stvaranju kvalitetne stručne radne snage, poticati interes za deficitarna zanimanja, podizati kvalitete ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj, te afirmaciju kuharske i slastičarske struke, promociju kulinarskih majstora te hrvatskih namirnica i gastro proizvoda i jela hrvatske kulinarske baštine.

Na Danima hrvatskog kulinarstva održat će se: Bocuse d’Or - Croatia - kvalifikacijsko natjecanje za Bocuse d'Or Europe, 12. natjecanje učenika Kamelija kup, 9. Državno prvenstvo slastičara, 14. Državno prvenstvo kuhara i brojne besplatne kulinarske radionice za sudionike i sve zainteresirane tijekom svih dana manifestacije.

Više doznajte na stranici Hrvatskog kuharskog saveza.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci