U subotu 25. ožujka u Varaždinu humanitarni badminton turnir za djecu bez roditeljske skrbi

V.V. | 15.3.2017. u 13:45h | Objavljeno u Društvo

Lions klub New Century Lions Club „Varaždin Millennium“ u suorganizaciji s Badminton klubom Marlex iz Varaždina u subotu 25. ožujka 2017. organizira prvi put humanitarni badminton turnir pod nazivom „Lions Open badminton turnir“.

Jedan od suorganizatora turnira je i HDS ZAMP koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu glazbenih djela i iznosa troškova naplate u korist prikupljanja sredstava za Udrugu „Nova budućnost“, budući da će se nakon održavanja sportskog dijela turnira u večernjim satima održati i glazbeni program gdje će prisutne humanitarno zabavljati glazbeni sastav jamIT – fakustix.

Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji „Nova budućnost“ koja djeluje na području grada Varaždina.

Udruga je registrirana u travnju 2006.godine u Zagrebu te ukupno ima šest samostalnih smještajnih objekata koji su namijenjeni manjim odgojnim grupama (do oko 10 korisnika), a jedan od tih objekata Udruga ima i u Varaždinu.

Humanitarni turnir održat će se u Varaždinu u Sportskom centru TTS, Ul. Ognjena Price 34.

Financijska sredstva će se prikupljati putem kotizacija za sudjelovanje na turniru, a prikupljena sredstva koristit će se za opremanje objekta, nabavu namještaja, renoviranje i dr., a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika Udruge u Varaždinu.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kuna bez obzira u koliko disciplina se sudionik prijavi.

Sve informacije o turniru kao i prijave na isti vrše se putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na Badminton klub Marlex.

- Članovi NCLC Varaždin Millenniuma i Badminton kluba Marlex ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da nam se 25. ožujka 2017. i osobno pridruže u humanitarnom sportskom dogaaju te da uz rekreaciju i zabavu podrže ovu humanitarnu akciju - poručili su iz Lions kluba.