Traju prijave na VANIMINE eksperimentalne likovne radionice

vv | 12.3.2024. u 16:13h | Objavljeno u Društvo

Filmsko-kreativni studio VANIMA priprema nove aktivnosti s kojima kreće tijekom travnja ove godine. Riječ je o programu eksperimentalno likovnih radionica koje su namijenjene za djecu uzrasta od 10 do 15 godina, a voditeljica će biti Gabriela Butković, akademska kiparica, grafičarka i magistra likovne pedagogije.

Polaznici će se upoznati s raznovrsnim materijalima i tehnikama kroz kreativne likovne aktivnosti kako bi potaknuli njihovu maštovitost i eksperimentalni pristup umjetnosti. Ovakav koncept radionica predstavlja kontinuirani oblik učenja izvan škole, te potiče djecu da razmišljaju izvan granica, istražujući različite aspekte likovnog izražavanja u opuštenoj i zabavnoj atmosferi.

Neke od tema radionica su suradnja s grupom animiranog filma, učenje netoksične grafike kroz različite grafičke tehnike, rad s recikliranim i otpadnim materijalima, slobodna ekspresija, land art i mnoge druge.

Radionice se održavaju uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija RH, a za polaznike su besplatne. Prijave za zainteresirane traju do kraja ožujka na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela 095/1995-209 (Gabriela). Više informacija pogledajte na službenim stranicama udruge www.vanima.hr.

EKSPERIMENTALNE_LIKOVNE_RADIONICE_plakat.jpg