TRAGOM OLIVERA Legendarne hitove u Areni pjevat će Zorica Kondža, Tedi Spalato, Dupini... Foto: OliverDragojevicOfficialFacebook

TRAGOM OLIVERA Legendarne hitove u Areni pjevat će Zorica Kondža, Tedi Spalato, Dupini...

vv | 1.8.2023. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

"Tragom Olivera" projekta je u spomen na Olivera Dragojevića

Oliverovi Dupini koji su Olivera na bini pratili gotovo trideset godina i pjevači, sastavljeni od Oliverovih prijatelja i najbližih suradnika, prisjećaju se i slave Olivera tako što izvode njegove vječite pjesme. Uz podršku obitelji Dragojević, pokrenuli su projekt kako bi sačuvali glazbenu baštinu i sjećanje na nikad prežaljenog dalmatinskog pjevača.

Producent projekta Damir Osredečki ističe da je kroz projekt "Tragom Olivera" jedan od glavnih ciljeva odati počast Oliveru, koji je prije svega bio prijatelj svih koji u projektu sudjeluju, te da se s projektom "Tragom Olivera" želi zauvijek očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje je Oliver ostavio. U projektu sudjeluju Dupini te glazbenici i pjevači koji su s  Oliverom prošli određeni glazbeni put kao Tedi Spalato, Zorica Kondža, Petar Dragojević, Jure Brkljača, Cambi i mnogi drugi...

- Oliverove pjesme su jedinstvene i neponovljive te se zbog toga pjevaju onako kako ih je on sam pjevao i izvodio. Iako Oliverov glas i njega nitko ne može zamijeniti sigurni smo da će s projektom "Tragom Olivera" obožavatelji biti oduševljeni - poručuju organizatori.

Koncert "Tragom Olivera" održat će se u varaždinskoj Areni 14. listopada s početkom u 20 sati. Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim, a možete ih kupiti i u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu. Cijene iznose od 22 do 29 eura.