TKO TO MOŽE Zaposlenicima Oculusa, njih 160, božićnica od 3.000 kuna i još prigodan dar

VV | 24.12.2021. u 17:08h | Objavljeno u Društvo

Zaposlenici Oculusa d.o.o., njih 160, primili su božićnice u novčanom iznosu od 3.000 kuna te prigodan dar, sveukupno oko 3.500 kuna, što je još jedan dokaz je ovo ugledno poduzeće i ove godine uspješno poslovalo na europskom tržištu.

- Ugledom i stručnošću sudjelujemo na zahtjevnom europskom tržištu, nudeći kvalitetu i fleksibilnost, što su prepoznali i naši dosadašnji kupci, a i mnogi novi, koji nas prepoznaju kao sigurnog i pouzdanog partnera, konkurentnog renomiranim europskim tvrtkama - naglašavaju u Oculusu.

Njihov poslovni godišnji plan za predstojeću godinu, kako dodaju, podrazumijeva još više uspjeha, novih projekata, zadovoljnih klijenata te novih kolega, zaposlenika, kojima se unaprijed raduju i željno ih iščekuju u njihovim uspješnim timovima.

- Uprava kompanije Oculus d.o.o. spretno se prilagođava zahtjevima i izazovima svjetskog tržišta i pravilima poslovanja koja ono nameće. Na prvom mjestu nam je briga oko svakog pojedinca u našoj tvrtki, osluškujemo potrebe te prilagođavamo i usmjeravamo sva znanja i mogućnosti na individualnoj razini, svakog našeg zaposlenika - vele u Oculusu.

- Svim našim zaposlenicima, njihovim obiteljima, kao i svima ostalima, želimo sretan i blagoslovljen Božić, te privatno puno zdravlja i zadovoljstva, kao i  puno poslovnog uspjeha u Novoj Godini - poručili su iz uprave Oculusa svojim zaposlenicima. 

Označeno u