Tjedan bogat događanjima u organizaciji Koncertnog ureda Varaždin

Varaždinske vijesti | 12.7.2022. u 20:21h | Objavljeno u Društvo

U sklopu ovogodišnjeg Ljeta u Varaždinu, a u organizaciji Koncertnog ureda Varaždin, ovaj nas tjedan čeka pregršt događanja za koja uistinu možemo reći da nude ponešto za svakoga.

Večer kratkih priča

Već u srijedu, 13. srpnja s početkom u 20:00 sati, u Atriju dvorca Stari grad u Varaždinu održat će se tradicionalna Večer kratkih priča. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, a uz autore koji će čitati svoje kratke priče, posjetitelji će uživati i u glazbenoj pratnji.

ljeto_u_varazdinu_najava_programa_12072022_1.jpg

Večer francuske vokalne lirike

Samo dan nakon Večeri kratkih priča, u četvrtak, 14. srpnja, također u Atriju dvorca Stari grad, s početkom u 20:30, u Varaždin dolazi dašak Francuske. Večer francuske vokalne lirike održat će se kao dio proslave Dana državnosti Francuske Republike, a nastupit će sopranistica Jelena Štefanić, mezzosopranistica Blanka Tkalčić i Vedran Janjanin na klaviru. Ulaz za ovaj program se ne naplaćuje, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, održat će se u lapidariju dvorca Stari grad.

ljeto_u_varazdinu_najava_programa_12072022_2.jpg

The Farpoint Station na Kazališnom trgu!

Vikend program, odnosno petak 15. srpnja s početkom u 20:30 otvaraju The Farpoint Station - legendarni varaždinski glazbenici koji su uvijek rado viđeni (i slušani) gosti. Njihov koncert održat će se na Kazališnom trgu, kod fontane, a ulaz se također ne naplaćuje.

ljeto_u_varazdinu_najava_programa_12072022_3.jpg