Tehno ritmovi odzvanjat će s varaždinskog aerodroma 29. srpnja

VV | 12.7.2023. u 20:40h | Objavljeno u Društvo

- Nakon završetka vruće indoor sezone, te ''predaha'' od nekoliko tjedana, u suradnji s našim generalinim sponzorom - Cratis pripremili smo vam spektakularno audio-vizualno događanje na Aerodromu Varaždin - "Sunset Techno Workout"! Doživite nevjerojatno iskustvo pulsirajućih techchouse/tehno/house ritmova kojima će nas počastiti jedni od trenutno vodećih Dj-eva Lijepe naše koje će predvoditi Petar Dundov! Njegov jedinstveni zvuk osvojio je publiku diljem svijeta - javljaju organizatori Sunset Techno Workouta.

- Prepustite se njegovom izvanrednom nastupu dok stvara hipnotizirajući set koji će vas držati u pokretu cijelu noć na slikovitom Aerodromu Varaždin. Gdje ćete biti okruženi prirodnim ljepotama i inspirativnom atmosferom zalazećeg, te ujutro izlazećeg sunca. Očekujte vrhunsku produkciju, audio sustav za koji će biti zadužen naš Libero, i vizualne efekte kojima će upravljati jedan od najboljih Light-designera na našim prostorima - Gogy iz Boogaloa - Future Scope. Te će upotpuniti vaše iskustvo i stvoriti jedinstvenu atmosferu - istaknuli su organizatori.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj će zbog velikog broja pokrovitelja biti po promotivnoj cijeni, te su dostupne za kupnju putem našeg službenog prodajnog partnera po pretprodajnoj cijeni od 7e, dok će na dan eventa cijena biti 10e.
https://www.entrio.hr/event/sunset-techno-workout-14769

Sunset Techno Workout
?OPEN AIR STAGE
?29.7.2023 | Subota
⌚ Start: 19:00!
⌚End: 06:00!
?Aerodrom Varaždin - Top Gun
?Vrhunski audio sustav
?Očaravajući vizuali i light show
?Zabava i ples zagarantirani!

[Line up]
■ PETAR DUNDOV (ZG)
■ YAPA (VZ)
■ LOOKA (ZG)
■ BOSE (VZ)
■ TOME R (TG)
■ SENNO B2B SIN (ZG)