Svarog's Den, mjesto koje objedinjuje društvene igre i craft pivo

vv | 23.7.2024. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Više od 500 naslova društvenih igara, od klasičnih do najnovijih hitova, također, ako ste ljubitelj TCG-a, na pravom ste mjestu.

Još jedno poznato varaždinsko dvorište donosi jedinstvenu priču. U stoljetnom atriju u samom središtu grada razvijaju se strategije, spašava svijet od neprijatelja, niču farme. Stolne društvene igre već dugo su popularne u svijetu, a taj trend stigao je i u Varaždin. Svarog's Den novo je mjesto u gradu na kojem se mogu nabaviti i zaigrati društvene igre i TCG-ovi (Trading Card Games).

svarogs_den_3.jpg

- U prodaji nudimo više od 500 naslova društvenih igara, od klasičnih do najnovijih hitova. Također, ako se ljubitelj TCG-a, na pravom ste mjestu. U ponudi imamo širok spektar karata i proizvoda. Osim toga, htjeli smo stvoriti i mjesto na kojem se entuzijasti mogu okupljati, pa tako u našem dvorištu mogu, ne samo kupovati, već i zaigrati igre sa starim, ili novim, prijateljima - kaže ekipa iz Svarog's Dena.

svarogs_den_2.jpg

Vrata su otvorena i pivoljupcima. U ponudi se svakodnevno nude različita craft piva lokalnih proizvođača - pravo osvježenje u ljetnim mjesecima.

svarogs_den_1.jpg

- Kada se umorite od nadmudrivanja u igrama, možete se opustiti u ugodnom okruženju uz ukusno craft pivo. Podržavamo lokalne proizvođače pa je i naša ponuda piva oslonjena na njih.

sverog_s_den_5.JPG

Od jeseni ekipa iz Svarog's Dena planira organizirati, kako večernja druženja uz društvene igre tako i turnire u TCG-u. 

svarog_s_den_4.jpg