„Susjedi” će nasmijati do suza i one najmrzovoljnije u Varaždinskim Toplicama!

vv | 5.3.2023. u 08:54h | Objavljeno u Društvo

Najpopularniji susjedi na kazališnim daskama imat će zadatak obaviti ono što je naizgled nemoguća misija, a to je realizacija dviju ženidbi

U Varaždinske Toplice stiže 14. Tjedan smijeha, koji je otvoren predstavom „Dame biraju“ sarajevskog AltTeatra pred punim varaždinskim kazalištem, a nastavljen je sinoć u Ivancu, i Novom Marofu predstavama „Stambeno pitanje“ i „Dobra večer, došao sam po vašu kćer“.

Nakon večerašnjih predstava „Debela“ i „Realisti“, prilika za smjeh bit će i idućih dana, a posebno valja izdvojiti predstavu „Susjedi” koja stiže u Varaždinske Toplice, koja će nasmijati i one najmrzovoljnije.

Predstava „Susjedi” bit će izvedena u kongresnoj dvorani Minerve u srijedu, 8. ožujka s početkom u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 8 eura već su u prodaji. Budući da Tjedan smijeha Kerekesh Teatra iz godine u godinu obara rekorde po broju posjećenosti, požurite po svoje ulaznice i priuštite si nezaboravnu večer punu smijeha i dobre zabave.

Ulaznice je moguće kupiti na recepciji Minerva Varaždinske Toplice, u Caffe baru "Bernarda" te putem sustava Entrio.

Najpopularniji susjedi na kazališnim daskama imat će zadatak obaviti ono što je naizgled nemoguća misija, a to je realizacija dviju ženidbi. Na putu punom prečaca i zavrzlama, Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.