FOTO Sudionici moto-susreta policajaca posjetili Varaždin

Varaždinske vijesti | 26.5.2022. u 10:37h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Dvjestotinjak motociklista iz 11 zemalja Europe, aktivnih i umirovljenih policajaca, posjetilo je danas, u četvrtak, 26. svibnja 2022. godine grad Varaždin.

Sudionike „Međunarodnog moto susreta EU&IPA&CRO“ na Kapucinskom trgu prije njihovog obilaska grada pozdravio je i poželio im dobrodošlicu Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina.

Moto susret u organizaciji Međunarodne policijske udruge IPA ( International Police Association ) organiziran je po prvi puta u Hrvatskoj od 25. do 29. svibnja.

Kao što je naveo Darko Dragičević, predsjednik Regionalnog kluba, IPA okuplja više od 400 tisuća članova iz 63 zemlje svijeta te je najveće policijsko udruženje. Pod krilaticom „Služimo kroz prijateljstvo“ cilj udruge je širenje prijateljstva i unapređenje policijske struke.

Tijekom svog boravka u Hrvatskoj, u pratnji domaćina policajci europskih zemalja će na svojim motorima upoznati ljepote Međimurske i Varaždinske županije. Pokrovitelj susreta je Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Galerija slika