Što su kandidati popularne RTL-ove emisije radili u Varaždinu?

| 26.9.2024. u 09:40h | Objavljeno u Društvo

U prošlotjednoj epizodi popularne emisije 'Život na vagi' kandidate je dočekao zanimljiv izazov. Naime, na različitim lokacijama u bazenu bili su raspoređeni utezi različitih težina i dimenzija. Cilj svakog para bio je unutar 60 minuta skupiti što više utega u svoju kutiju.

U vodenom izazovu pobjedu su odnijeli Mateo i Davorka, a produkcija ih je počastila masažom. S obzirom da se snimanje nove sezone emisije ove godine preselilo u Međimurje, kandidati Mateo i Davorka na masažu su otputovali u obližnji Varaždin, točnije u studio 'Kala'.

Vlasnica salona Martina Rođak podijelila je fotografiju na svojim društvenim mrežama.

- Bila mi je čast upoznati tako divne ljude, borce. Toliko emocija na jednom mjestu. Velika ste motivacija drugima i hodajuća pozitiva. Drago mi je da sam imala priliku upoznati vas. Toliko dobrote i hrabrosti, snage i ljepote, hvala! Navijam za vas do kraja! – napisala je Martina.

Spomenimo kako 36- godišnja Davorka dolazi iz Breznice, a kako je majka dvojice sinova rekla na početku emisije, prijavila se u 'Život na vagi' kako bi maknula veliki teret sa svojih leđa.

- Kad se pogledam u ogledalo, vidim jednu dobru osobu zarobljenu u toj ogromnoj težini, no u budućnosti znam da ću biti puno mršavija i staloženija u glavi - spremna sam izboriti se za sebe rekla je Davorka za RTL.

Označeno u