Štefica Sever ima 156 kg i stiže u 'Život na vagi': 'Želim se konačno moći pogledati u ogledalo i biti zadovoljna sobom!' Foto: rtl.hr

Štefica Sever ima 156 kg i stiže u 'Život na vagi': 'Želim se konačno moći pogledati u ogledalo i biti zadovoljna sobom!'

Varaždinske vijesti | 14.9.2022. u 14:45h | Objavljeno u Društvo

Na glavni kanal RTL-a uskoro se vraća ‘Život na vagi’, jedan od najomiljenih TV formata u Hrvatskoj. Nova, šesta sezona showa koji je dosad već promijenio desetke života i stekao vojsku vjernih obožavatelja te u kojem kandidati, ali i gledatelji uvijek iznova uče što je predanost, borba i hrabrost, ovaj se put snimala u srcu Gorskog kotara, objavljeno je na portalu RTL Televizije.

Čak dvadeset novih kandidata spremno je uhvatiti se u koštac sa svojim kilogramima te iz korijena promijeniti životne navike.

Pod budnim okom trenera Ede Mehmedovića i Maje Ćustić te voditeljice Marijane Batinić, očekuje ih avantura života i brojna iskušenja, a gledatelje dobra zabava i iskrene emocije uz najekstremniju sezonu dosad!

Jedna od kandidatkinja bit će Štefica Sever iz Varaždina, radi kao administratorica u jednoj javnoj službi i ima 156 kilograma, a dolazi u novu sezonu showa RTL televizije "Život na vagi",piše portal RTL televizije.

Želim se konačno moći pogledati u ogledalo i biti zadovoljna sobom!“ odlučno kaže Štefica kojoj je 40. rođendan bio okidač za najvažniju promjenu u njezinu životu. „Kolegica mi je donijela tortu i kad smo je pojeli, rekla sam: 'Ovo više nema smisla. Molim te, kolegice, otvori stranicu i prijavi me u 'Život na vagi'. To je bilo to“, otkriva Štefica koja se 20 godina bavila teškom atletikom - bacala je kladivo i kuglu. „I sad nema predaje, to je tih mojih pet minuta koje čekam 40 godina!“ zaključila je Štefica Sever, a objavio portal RTL televizije.