Sportskim danom i svečanom priredbom OŠ Petrijanec proslavila svoj dan Foto: OŠ Petrijanec

Sportskim danom i svečanom priredbom OŠ Petrijanec proslavila svoj dan

Varaždinske vijesti | 13.6.2019. u 08:20h | Objavljeno u Društvo

Osnovna škola Petrijanec prošli je tjedan proslavila Dan škole, a obilježavanje je počelo 6. lipnja Sportskim danom, u kojem su se roditelji pridružili učenicima i učiteljima u sportskim aktivnostima.

Svečana priredba održana je u petak 7. lipnja u prepunoj školskoj dvorani. Okupljenima su se obratili ravnateljica škole Valerija Paljak i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec. Prigodnim su riječima istakli uspjehe škole, a posebnu čestitku uputili su najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima te roditeljima, kao i svima koji prepoznaju i podržavaju rad škole. Kulturno-umjetničko događanje s dramskom je grupom osmislila i koordinirala učiteljica hrvatskoga jezika Željka Rabuzin, a da svjetlo dana, baš na Dan škole, ponovno u tiskanom obliku ugleda školski list "Srećko", pobrinula se novinarska grupa i učiteljica hrvatskoga jezika Aleksandra Damjanić.

U program su se uključili gotovo svi učenici petrijanečke škole, a posebno je emotivan bio nastup prvačića i oproštaj osmaša koji je završio riječima upućenim školi - "bilo nam je lijepo u tebi i sretan ti tvoj dan".

- Veselimo se svemu što je pred nama i dalje "Rastimo zajedno" kao što glasi moto naše škole i pokreće nas za nove generacije! - poručili su.

os_petrijanec_dan_skole_1.jpg

os_petrijanec_dan_skole_3.jpg

os_petrijanec_dan_skole_4.jpg