ŠPANCIRFEST Za koncerte kod vile Bedeković uz kupljenu ulaznicu COVID test - besplatan!

vv / špancirfest | 12.8.2021. u 19:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Svi posjetitelji Špancirfesta, koji imaju kupljenu ulaznicu za koncerte kod vile Bedeković, a nemaju važeću COVID potvrdu o cijepljenju ili preboljenoj bolesti, moći će se, zahvaljujući suradnji Turističke zajednice grada Varaždina, Hrvatske glazbene unije i Ministarstva kulture i medija, BESPLATNO testirati.

- Hrvatska glazbena unija će, na temelju sporazuma s Ministarstvom kulture i medija, antigenski test sufinancirati s 50 kuna dok će razliku do festivalske cijene testiranja od pokriti Turistička zajednica grada Varaždina, navode u TZ-u, organizatoru Špancirfesta, dodajući da u suradnji s Gradom Varaždinom i svim drugim partnerima i suradnicima, čine sve moguće da svim posjetiteljima festivala omogući sigurno i zdravo uživanje u svemu što pruža, uz najmanju moguću razinu ograničenja uvjetovanim epidemiološkim mjerama.

Ulaz na koncerte kod vile Bedeković te PAN pozornici kod Starog grada, kako podsjećaju, bit će moguć samo uz važeće COVID potvrde, odnosno na koncerte će moći ući osobe koje su cijepljene, koje su preboljele covid ili imaju važeći negativni test. Na ulazima na obje pozornice bit će organizirani punktovi za COVID testiranje.

Na temelju negativnog nalaza testa, izdat će se COVID potvrda koja vrijedi 48 sati unutar kojih će posjetitelji, bez potrebe za ponovnim testiranjem, moći posjetiti ostale sadržaje za koje je potrebna potvrda – koncerte na Starom gradu/vili Bedeković odnosno programe u dvorištu P4 Centra za mlade i nezavisnu kulturu.

COVID testiranje će biti moguće i kod ulaza na PAN pozornicu kod Starog grada, a cijena testa, koji vrijedi 48 sati, iznosit će 60,00 kuna.

Svi ostali programi Špancirfesta, uključujući i kazališne predstave kod vile Bedeković, održavaju se uz mjere na koje smo svi navikli: držanje distance od najmanje 1,5 m, dezinfekcije ruku te savjeta da masku, ako je gužva, nije sramota staviti ni na otvorenom.

Označeno u