ŠPANCIRFEST Počela prodaja ulaznica za ekskluzivne koncerte kod vile Bedeković

MGA | 19.7.2022. u 20:20h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Na internetskoj stranici Turističke zajednice Grada Varaždina objavljeno je da je počela prodaja ulaznica za koncerte koji se tijekom ovogodišnjeg Špancirfesta održavaju kod vile Bedeković.

U dva festivalska vikenda, ovdje će se održati četiri ekskluzivna koncerta, posebno i pomno pripremljena baš za Špancirfest, a riječ je o vrhunskim umjetnicima: 

Operna gala večer donosi probrane melodije Mozarta, Donizzetija, Verdija, Belinija i drugih u izvedbi fantastičnih glasova solistica i solista: Lane Kos, Tamare Ivaniš, Ene Pongrac, Mattea Ivana Rašića, Marka Mimice, Jaka Mihelača, Charlesa Pachona, Davida Oštreka, Kore Pavelić, Marine Monzo i Miloša Bulajića. Koncert je osmišljen kao festivalski nastup na otvorenome Hrvatske operne akademije – Varaždin 2022.

Jedan od glazbenih trenutaka za pamćenje sigurno će biti spoj mora i kontinenta, glasova i harmonija Dalmacije sa senzualnim zvukovima tamburaša koju će stvoriti Tedi Spalato i Zorica Kondža uz pratnju Varaždinskog tamburaškog orkestra.

Massimo je uvijek dragi gost festivala, a ove će ga godine posjetitelji Špancira moći doživjeti u ljepoti predivne Vile Bedeković u intimnijem i ekskluzivnijem izdanju.

Posljednji koncert donosi još jedan nevjerojatan spoj, ovoga puta sevdaha i rocka. Za to je zaslužna suradnja benda Vatra i sevdah zvijezde Bože Vreće koju svi dobro znamo u obliku hita „Rum na usnama“. Vatra i Božo Vrećo, svaki zasebno dobri su prijatelji Špancirfesta, a ove ćemo ih godine po prvi puta imati prilike vidjeti spojene u jedinstveni koncertni doživljaj koji spajajući rock i sevdah stvara nešto naizgled nespojivo.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima ili na web stranici Špancirfesta.

spancir_ulaznice.png