Snima se film o caru Dioklecijanu i traže se statisti za scene orgija

vv | 4.7.2024. u 08:15h | Objavljeno u Društvo

Na Facebook stranici agencije koja se bavi pronalaskom statista za filmove i serija Serena Production&Casting pojavio se neobičan oglas koji je izazvao veliku pažnju pratitelja. Naime, snima se igrano dokumentarni serijal i film o caru Dioklecijanu, a za scene orgija koja se snima u jednom zagrebačkom studiju traži se veći broj žena i muškaraca koji su spremni biti goli i simulirati seksualni odnos s jednim ili više partnera (obučeni jedino u ten tange ili sleep gaćice).

- Kako se u rimsko doba živjelo vrlo razuzdano, tako to želimo i prikazati u igrano dokumentarnom serijalu i filmu o caru Dioklecijanu. Sudjelovanje u projektu je pristojno honorirano no o tome više nakon vaše prijave na e-mail - ističu iz agencije.

Inače, ako se kojim slučajem želite prijaviti, prijava mora sadržavati ime i prezime, godinu rođenja, grad ili mjesto u kojem trenutno živite, kontakt telefon te fotografije lica i cijelog stasa u bikiniju ili kupaćim gaćicama kako bi agencija vidjela imate li tetovaže (ukoliko ih treba pokrivati da se može procijeniti vrijeme za pripremu snimanja, odnosno prekrivanje istih).

Označeno u