Siniša Fučkar ove subote postaje topnik Varaždinske građanske garde

VV | 22.7.2022. u 18:41h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Ove subote, 23. srpnja 2022. godine dolazi temperatura od 38 stupnjeva u hladu. Varaždinska građanska garda će, u inat, izaći direktno na sunce i nastaviti sa svečanom smjenom straže ispred gradske vijećnice, a kako bi još malo “podigli temperaturu” izvest će i tradiconalni glasni pucanj, u podne, na Starom gradu. Ove subote taj zadatak će povjeriti Siniši Fučkaru.

Siniša Fučkar je specijalist ortopedije i traumatologije, zaposlen u OB Varaždin. Izuzetan doktor, uvijek sa maksimalnim razumijevanjem za pacijenta, vedar i otvoren, iskren i temeljit, liječnik  o kojem čujemo samo riječi pohvale.

- Od malih nogu vezan je uz Varteks i nogomet. Uz vođenje medicinske brige u klubu, istaknuo se i organizacijom predavanja o sportskoj medicini, koja su za cilj imala publici približiti sportske ozljede i načine prevencije. Naravno da su u klubu prepoznali njegov rad i kapacitet, tako da je danas i predsjednik NK Varteksa, varaždinskog nogometnog kluba oko kojeg je sve entuzijastično i koji je ove godine visoko podigao “kantu” županijskog nogometnog kupa. Više od 300 klinaca uključeno je u sve sekcije kluba i samo to je podatak vrijedan respekta. U kolovozu klub očekuje pretkolo u šesnaestini finala Supersport Hrvatskog kupa i ide na gostovanje susjedu - Nedelišću, a u ovoj “zavrzlami” oko liga za sezonu 2022/2023 i u kojoj ligi će se natjecati NK Varteks - morati ćemo pitati njega. Zahvali smo Siniši za sav trud na njegovom radnom mjestu u OBV-u, brizi oko kluba, a posebno oko djece - budućih nogometnih zvijezda. Želimo da se u našoj kući slavnih osjeća kao kod svoje kuće - javljaju iz Varaždinske građanske garde.