SHELTERFEST Cestica organizira najveći elektronički DJ festival u okolici

vv | 1.7.2024. u 08:24h | Objavljeno u Društvo

Udruga mladih hiperAKTIVNI Cestica uz pokroviteljstvo općine Cestica pozivaju sve na 7. najveći elektronički DJ festival u okolici, openair party SHELTERFEST!

U subotu 13. srpnja od 18:00 – 06:00 na lokaciji Dravska 1A (igralište OŠ Cestica) očekuje vas nezaboravan provod uz ludu atmosferu fenomenalnih DJ-jeva: headliner Rosana Rabuza, SoundMasterz, DoubleZ, Voltair, Bose, Detron, Niniva i Limee!

Apsolutno vrhunska produkcija koja će vas ostaviti bez daha i pokrenuti u vruće plesne avanture uz EDM, house, tech-house, progressiv, pop i underground glazbu!

Dovedite svoje prijatelje i uživajte u spektakularnim nastupima, dok se sunce spušta i noć postaje vruća. Očekujte najnovije trendove u glazbi, vizualnim i zvučnim efektima koji će vas dovesti do transa! SHELTERFEST ima nešto za svakoga, bez obzira na preferencije u glazbi. Savršen spoj glazbe, plesa i zabave!

- Ove godine manifestacija SHELTERFEST dolazi u tematici – svemira. Ovakav party kao da nije s ovog planeta! Osim osvježavajućih pića, osigurana je i hrana kako gosti nebi ostali gladni, a po prvi puta i dekorativan kutak glitter bojanja lica! Dođite i osjetite čaroliju Shelterfesta za garantiranu ljetnu razbrigu, svi ste pozvani! - javljaju organizatori.

(ULAZ DONACIJA 5€)

showcase2x-100.jpg

Galerija slika