Saznajte više o Ayurvedskim principima kuhanja ovog petka Foto: Ilustracija

Saznajte više o Ayurvedskim principima kuhanja ovog petka

V.V. | 1.11.2017. u 12:51h | Objavljeno u Društvo

Ovog petka, 3. studenog, od 18 sati možete se pridružiti na radionici “Ayurvedski principi kuhanja” u centru Joge u svakodnevnom životu na adresi Cankareva 1, Varaždin.

Voditeljica radionice Branka Živčec naučit će vas: kako iz jednostavnih namirnica pripremiti bezmesna gurmanska jela koja mogu hraniti i liječiti, kako koristiti začine, što je to kitchari, pravilan položaj tijela kod kuhanja itd.

Sa čudesnim svijetom začina i ayurvedskim principima kuhanja upoznat će vas u pomoć kitcharija. U prijevodu “dva zrna”, ova vrsta jela odlično djeluje na procese probave, sluznicu crijeva i želudac, hrani sva tkiva te daje snagu i vitalnost.

Degustacija beskvasnih i bezglutenskih kruščića od raži, zobi i lana, namaza od heljde i leće te slatkiša od slanutkovog brašna i sirovih kuglica.

Donacija za namirnice iznosi 50 kn, a možete se predbilježiti na mail varažOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

22814092_1411839428864671_4556942560939257641_n.jpg