Samo mala gesta može uljepšati dan, a ovo se dogodilo našoj čitateljici u varaždinskoj pekari Foto: Ilustracija

Samo mala gesta može uljepšati dan, a ovo se dogodilo našoj čitateljici u varaždinskoj pekari

M.R. | 15.10.2024. u 11:00h | Objavljeno u Društvo

Samo jedna mala lijepa gesta u ovom užurbanom svijetu gdje ljudi često hodaju gledajući u svoje mobitele, potpuno ignorirajući svijet oko sebe, može vam uljepšati dan. 

Upravo se to danas dogodilo našoj čitateljici i kako kaže, pokazalo joj da još uvijek ima pažljvih ljudi. Iako je u pitanju sitnica, njoj je uljepšalo dan. A priča ide ovako:

- Danas sam svratila u jednu pekaru u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu i nekako istovremeno je došao i drugi mladić, no bio je u redu ispred mene. Uvijek jedem male kukuruzne kifilice, no još su ostalo samo tri. On je uzeo hot dog i jednu kukuruznu kiflicu, a kada sam ja došla na red pitala sam imaju li još negdje iza te iste kiflice ili su ostale samo dvije (napominjem da su kiflice male). Prodavačica mi je rekla da su ostale još samo te dvije na što mi je mladić dao kukuruznu kiflicu koju je on kupio za sebe, bez da sam se snašla i nije htio uzeti novac za nju. Valjda je pretpostavio da bi meni puno značila, haha - ispričala nam je čitateljica i još jednom rekla kako joj je ovo stvarno uljepšalo dan. 

Označeno u