S obitelji na plac: Na placu se u subotu 18. lipnja slavi vrhunac sezone

VV | 17.6.2022. u 10:40h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Čak i oni koji nisu često na placu, u ovo doba godine zaista bi ga trebali posjetiti. Naime, službeno je vrhunac sezone - klupe su prepune svježeg voća i povrća lokalnih OPG-ova. Borovnice, lubenice, maline, trešnje, marelice, breskve, nektarine, mladi krumpir, salata i zelje, rajčice, krastavci, mladi grašak i mrkva – te još mnogo toga – dostupni su sada na placu u najsvježijem izdanju.

Za one koji ostatak godine kuhaju 'nabrzaka' sa smrznutim namirnicama, baš je sada idealno vrijeme za promjenu. S obzirom na bogatu ponudu, cijene su konkurentne pa će kupnja na placu ujedno ostaviti i koju kunu više u kućnom budžetu.

A da bi posjet placu bio još zanimljiviji, u subotu 18. lipnja od 9.00 sati posjetitelje očekuju nagradni kvizovi, igre i izazovi inspirirani ljetnim namirnicama, dok će najmlađi uživati u besplatnom voćno-povrtnom facepaintingu i kreativnim radionicama. Sve će dodatno začiniti i nastup Malih slavuja iz društva Naša djeca.

Zato ne žalite ustati malo ranije u subotu, nabavite sve što vam treba i dobro se zabavite na najživahnijem mjestu u gradu, varaždinskome placu.

_DSC0005.jpg

_DSC00241.jpg

_DSC0045.jpg

_DSC0059.jpg