"Rusija naših snova", "Korzo 66." i "Đelac - hazarder u smokingu" u ponudi Suvenirnice Varaždinskih vijesti Foto: Varaždinske vijesti

"Rusija naših snova", "Korzo 66." i "Đelac - hazarder u smokingu" u ponudi Suvenirnice Varaždinskih vijesti

VV | | Objavljeno u Društvo

Lijepo je primiti dar, a ako je još k tome odabran ukusno i s mjerom, još je ljepše darivati prijatelje, obitelj, poslovne partnere, no malo je mjesta gdje se mogu odabrati prigodni darovi ili čak suveniri, a da pritom ne sumnjamo u njihovu vrijednost ili kvalitetu.

Upravo je Suvenirnica Varaždinskih vijesti, smještena u samome središtu varaždinske starogradske jezgre – na Korzu, mjesto gdje se mogu naći darovi i suveniri proizvedeni u Hrvatskoj i s varaždinskim motivima. 

Od sada u ponudi su i tri veoma zanimljive knjige. Prva je biografska knjiga "Rusija naših snova" o podvigu hrvatske nogometne reprezentacija i "Varaždinca" Zlatka Dalića koji su 2018. godine u Rusiji osvojili srebrnu medalju na SP-u, druga knjiga je "Korzo 66." autora Krunoslava Kruljca  koja evocira razdoblje Varaždina kad je Korzo bio soba dnevnog boravka mladih ovoga grada, a treća je "Đelac – hazarder u smokingu" biografska knjiga o Anđelku Herjavcu, generalnom direktoru tekstilne tvrtje Varteks i karizmatičnom predsjedniku nekadašnjeg NK Varteksa, autora Alena Matušina.

Rusija naših snova - 69,00 kuna

Korzo 66. - 75,00 kuna

Đelac - hazarder u smokinu - 129,00 kuna