Romantika u busu za Salzburg: očarala ga Varaždinka, a kad otkrio tko je saznao i da je - zauzeta Foto: Ilustracija/Pexels

Romantika u busu za Salzburg: očarala ga Varaždinka, a kad otkrio tko je saznao i da je - zauzeta

IHR/Varaždinske vijesti | 5.8.2023. u 16:11h | Objavljeno u Društvo

Da se ponekad neobične stvari događaju na putovanjima pokazuje objava koja je prije nekoliko dana osvanula na Facebook grupi "Varaždin - jači od svega".

- Jučer sam se vozio busom iz Varaždina za Salzburg. U tom busu je bila jedna cura (ime joj nažalost ne znam). Tek na kraju puta smo malo nešto pričali i onda je svatko morao krenuti svojom stranom. Jedino što znam je da je iz Varaždina i da je prije nekoliko godina otišla kod oca u Salzburg. Koliko sam skužio, tamo je jedno vrijeme radila kao psihoterapeut. Visoka je i ima dugu smeđu kosu, sportski je tip. Možda netko u ovoj grupi zna tko bi to mogao biti? Hvala unaprijed - napisao je D.R. još prije četiri dana s molbom da otkrije tko je i kako do nje.

U komentarima na objavu uslijedile su poruke ohrabrenja i želje za sretnom potragom, ali i poruka u kojoj piše da je djevojka zauzeta.

- Moram reći da već dugo nisam vidla i pročitala nekaj ovak lepo i slatko, a bogme i hrabro - stoji u jednom od komentara na ovu objavu.

Označeno u