Radio gorice za Katružu – u subotu se priključite humanitarnoj akciji po goricama

| 22.9.2022. u 13:07h | Objavljeno u Društvo

U subotu, 24. rujna 2022. godine s početkom u 8:00 sati, u sklopu svojih aktivnost Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ održat će tradicionalnu akciju "Radio gorice za Katružu". Start vesele povorke je ispred Gradskih bazena „Marija Ružić“ Čakovec, odakle se kreće prema Stanetincu i prema goricama Svetog Urbana i gornjeg Međimurja.

U akciji, koju tradicionalno organiziraju RADIO 1 i Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“, i ove će godine sudjelovati brojni prijatelji „Katruže“, a karavana će se međimurskim goricama kretati uz glazbenu pratnju Cik Cak benda i Josipa Sanjkovića Mitrice.

Zaklada „Katruža“ zahvaljuje sponzorima na pomoći pri organizaciji ovogodišnje akcije: Jamnica plus d.o.o., Čakovečki mlinovi d.d., , Rudi express Čakovec, Elektro Novak Gornji Hrašćan, Tekstilna galanterija Panić Pušćin, Vinogradarstvo i podrumarstvo Tomšić Železna Gora, Mesnice Kiš i Hava d.o.o. Ivanovec.

Svi građani u akciju se mogu uključiti donacijom u grožđu, moštu ili na neki drugi način na dan akcije. Cjelokupni prihod iskoristit će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije – bolesnima s područja Međimurske.

Humanitarna_akcija_Radio_gorice_za_Katruzu_2020_1.JPG

Humanitarna_akcija_Radio_gorice_za_Katruzu_2020_3.JPG

Humanitarna_akcija_Radio_gorice_za_Katruzu_2020_4.JPG