PUT EMOCIJA Uz stihove i glazbu korisnicima Doma umirovljenika pjesnici će poželjeti sretne blagdane Foto: Ilustracija/Udruga Ritam misli

PUT EMOCIJA Uz stihove i glazbu korisnicima Doma umirovljenika pjesnici će poželjeti sretne blagdane

| 19.12.2021. u 17:00h | Objavljeno u Društvo

"Put emocija", poetsko-glazbeni program u organizaciji udruge Ritam misli održat će se u utorak, 21. prosinca u 16 sati ispred Doma za starije i nemoćne u Varaždinu.

- Nikada ne smijemo zaboraviti koliko radosti donosi susret, koliko sreće donose riječi, koliko snage daje glazba. Udruga Ritam misli i ove će godine na pomalo nesvakidašnji način, gotovo koledarski, poželjeti radost i sreću korisnicima Doma za starije i nemoćne u Varaždinu. Ispred Doma za starije i nemoćne u Varaždinu održat će se prigodan program u kojem će članovi udruge i njihovi gosti uz stihove i glazbu zaželjeti sretne blagdanske dane i radost u dolazećoj novoj 2022. godini korisnicima doma i svim prisutnim građanima - ističu iz udruge u kojoj vjeruju da će im vrijeme omogućiti da podijele radost blagdana.

Pridržavajući se novonastalih uvjeta korisnici doma će, zbog vlastite sigurnosti, cjelokupni program moći pratiti kroz prozore svojih soba ili s balkona.

- Nadamo se da će se i članovi obitelji korisnika doma odazvati te nam se pridružiti ispred doma i zapjevati poneku pjesmu s nama. Svi ste dobrodošli, odvojite sat svog vremena i budite dio čarobne priče - poručuju iz udruge Ritam misli.