Promocija zbirke pjesama "Terca na tišinu" Sanina iz Silentea u petak u knjižnici Foto: fb/ilustarcija

Promocija zbirke pjesama "Terca na tišinu" Sanina iz Silentea u petak u knjižnici

jm/vv | 1.3.2023. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Metela Ožegovića u petak, 3. ožujka, bit će održana promocija zbirke pjesama "Terca na tišinu" Sanina Karamehmedovića, autora i osnivača popularne dubrovačke grupe Silente.

Riječ je o prvoj zbirci ovog autora, koja je objavljena u izdanju Rockmarka u prosincu prošle godine. U zbirci je objavljeno četrdesetak pjesama među kojima su i publici dobro poznati stihovi iz uglazbljenih pjesama koje uspješno izvodi grupa Silente. Uz to, objavljeni su i osobni komentari autora te priče o bandu s kojim je ovaj autor osvojio brojne glazbene, kulturne i umjetničke nagrade.

Knjižnica ovo zanimljivo događanje organizira u suradnji s varaždinskom Umjetničkom organizacijom Favela i glazbenom knjižarom Rockmark. O knjizi će uz autora na predstavljanju govoriti urednik izdanja Krešimir Blažević i gimnazijska profesorica Ivana Pintarić, dok su za glazbene minute zaduženi pjevačica Fani Solomun i gitarist Hrvoje Šenjug. Predstavljanje će u knjižnici na Franjevačkom trgu početi u 19 sati.