Projekt "Čitanje na kotačima": Poziv na uključivanje u radionice "Kreativno pisanje"

VV | 9.4.2023. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof u potrazi je za nezaposlenim osobama koje će sudjelovati u radionicama „Kreativno pisanje”.

Radionice se provode u sklopu projekta „Čitanje na kotačima“, a ciljna skupina su nezaposleni s područja Grada Novog Marofa, Općine Breznički Hum i okolnih mjesta, odnosno svi ostali zainteresirani koji žele razviti svoj kreativni potencijal u pisanju priča i pjesama.

Osnova kreativnog pisanja nije rad na tekstu već rad na sebi, a ono može biti ogledalo našeg unutarnjeg svijeta, način da se uhvatimo ukoštac sa svojim strahovima, nedoumicama, strepnjama i neizraženim emocijama.

Teme koje će se obrađivati kroz 20 radionica su: osnove pisanja i kako na nas utječe pročitano te u kojim formama se možemo izražavati; osnove pisanja kratkih priča i pisanje pjesama; ljubav, sreća i tuga kao tema pisanja i izražavanja; objavljivanje knjige, i osnove javnog nastupa.

Radionicama pisanja nastojimo unaprijediti kreativne vještine nezaposlenih osoba, poboljšati njihovo samopouzdanje i društvenu uključenost. Stjecanje novih znanja i vještina pridonosi njihovom uključivanju na tržište rada.

Radionice počinju krajem travnja te se svi zainteresirani mogu osobno javiti u knjižnicu ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

r_Kreativno_pisanje.jpg

Lenta_EU_vidljivosti_1_1.jpg