Prijavite se - krenule prijave za izbor Najljepše mame Hrvatske 2023. godine

| 1.9.2022. u 09:57h | Objavljeno u Društvo

Službeno su otvorene prijave za izbor za Najljepšu Mamu Hrvatske 2023., a od ove godine, uz dvije postojeće kategorije, organizatori su odlučili uvesti i kategoriju za mame iznad 54 godine – Najljepša Mama Hrvatske Platinum. 

Uvjeti za prijavu su da ste žena, majka i državljanka Republike Hrvatske te da imate prebivalište u Hrvatskoj, a svoje prijave možete slati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. od 1.rujna 2022. do 10.veljače 2023.

Kategorije:
Kategorija od 23 do 39 godina – Najljepša mama Hrvatske
Kategorija od 40 do 53 godine – Najljepša mama Hrvatske Dijamant
Kategorija od 54 godine – Najljepša mama Hrvatske Platinum

Ujedno, uz tri krune bit će podijeljeno i ukupno šest lenti. Pobjednice očekuju pokloni sponzora, a među njima je i putovanje na  prekrasnu Maltu. 

- Iznimno se veselimo šestoj godini natjecanja i prijavama mama. Najviše nas veseli širenje naše velike obitelji, kao i divna prijateljstva i poslovne suradnje koje njegujemo. Prijavite se i sudjelujte u avanturi koju ćete godinama prepričavati – poručuju organizatori. 

Podsjetimo, izbor za Najljepšu Mamu Hrvatske održava se već šest godina s finalnim izborom u Šibeniku,
a cilj je promovirati majke kao stup društva, ostvariti prijateljstva i poslovne suradnje, kao i promoviranje tradicija i kulture regija. Suorganizatori ovog događaja su Grad Šibenik i TZ Šibenik. 

Nositeljica krune NMH 2022. u kategoriji 23/39 godina je Iris Stanin, a kategorije Dijamant je Božena Bajalica.