Predstavljanje Gospodarske i Strukovne škole ove subote na varaždinskom placu

J.Š./Varaždinske vijesti | 9.6.2017. u 10:13h | Objavljeno u Društvo

Pred mnogim je osmašima važna odluka – što upisati nakon osnovne škole? Odgovor na to pitanje pokušat će ove subote, 10. lipnja, tijekom prijepodneva od 8.30 do 12 sati na varaždinskome placu, pružiti profesori i učenici Gospodarske i Srednje strukovne škole, koje obrazuju djecu za neke od najtraženijih zanimanja današnjice.

Inače, subota na placu idealna je za nabavku svježih domaćih namirnica, no ove subote posebno se pozivaju osmaši i njihovi roditelji koji još uvijek nisu donijeli konačnu odluku o budućem školovanju.

Uz degustacije, demonstracije i izložbu učenici i profesori Srednje strukovne i Gospodarske škole će predstaviti zanimanja za koje školuju učenike tako da će se svi posjetitelji moći isprobati kolače i peciva učenika Gospodarske škole, dok će kozmetičari oslikavati lica i šminkati, razgledati umjetničke radove i rukotvorine.

Za posebno veselu atmosferu, ove će subote brinuti folkloraši i tamburaši kulturno umjetničkog društva Hrvatskih željeznica. Očekuje nas bez sumnje još jedna u nizu uzbudljivih subota na varaždinskome placu gdje udružena ponuda sezonskih domaćih namirnica, edukativnih i zabavnih sadržaja, poziva na izlazak u grad i druženje.