„Predsjednici & Ca“ stižu na 12. tjedan smijeha Kerekesh teatra

Sponzorirani članak | 29.5.2021. u 12:45h | Objavljeno u Društvo

Dopustite nam da vas nasmijemo. Vidimo se na predstavama.

"Predsjednici & ca“, predstava Satiričkog kazališta Kerempuh na 12. Tjednu smijeha uutorak 8. lipnja s početkom u 20:30 sati.

Predsjednici&ca iznimno je aktualna i britka komedija nastala prema tekstu Borisa Svrtana i Tarika Filipovića, a u režiji potonjeg Kerempuhovog mlađahnog veterana.Predsjednica i predsjednici okupljeni na večeri nude gledateljima manje ili više nutricionistički harmonizirane i bogate okuse, idealan omjer između slatkog, gorkog, ljutog i kiselog, a toplo je preporučamo gledateljima koje muči neutaživa glad, kao i onima koji su siti svega. I neće vam teško pasti na želudac, a ako i padne, imajte na umu da su državni poglavari žilavi momci, čak i kad su cure pa se duže žvakanje podrazumijeva.

Satirički element Predsjednika&ce ističe mnoge apsurdnosti našeg društva, podsjeća na prošlost i sadašnjost te upozorava na neizvjesnu budućnost. Ali jedno je izvjesno – ako ste ikada poželjeli nekome od naših poglavara pokazati zube, učinite to u Kerempuhu iskrenim smijehom i širokim osmijehom.

Predsjednicu Kolinda Grabar - Kitarović igraOrnelaVištica, dok predsjednike igraju Franjo Tuđman – TarikFilipović, Stjepan Mesić – Hrvoje Kečkeš, Ivo Josipović – Siniša Miletić i Josip Broz Tito – Boris Svrtan.

12. Tjedan smijeha održat će se na ljetnoj pozornici Arene Varaždin. U slučaju lošeg vremena predstave će se izvoditi u maloj dvorani Arene Varaždin. Ulaznice su u prodaji putem Interneta u sustavu Entrio.hr na linku: http://bit.ly/12tjedansmijeha te u Varaždinu u SuvenirnicinaKorzu i Ghetaldusoptici u Gajevojulici.

Dopustite nam da vas nasmijemo. Vidimo se na predstavama.