Povodom 70 godina Gradskog kupališta na Dravi – Dravski kotlić

Varaždinske vijesti | 4.6.2024. u 15:36h | Objavljeno u Društvo

Povodom 70. godišnjice Gradskog kupališta na Dravi, Javna ustanova Gradski bazeni, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina organizira gastro-zabavnu manifestaciju „Dravski kotlić“, natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću.

Dravski kotlić će se održati 29. lipnja s početkom u 11 sati, a predviđeno trajanje je do 17 sati. Rok prijave je do 24. lipnja 2024., a na natjecanju mogu sudjelovati ekipe poduzeća, udruga, DŠR-a, KUD-ova, sportskih klubova, lovci, ribiči, kvartovske i druge neformalne ekipe s područja grada Varaždina i šire.

Organizator osigurava meso (6 kg junetine po kotliću), kruh, papirnate posude za serviranje hrane i žlice, salvete, dovoz i odvoz klupa, čišćenje prostora, kao i glazbeni ugođaj, a za za tri najbolje plasirane ekipe pripremljene su atraktivne nagrade.

Obveze sudionika su osigurati kotlić, mast, luk, plinsku bocu i plamenik (NE loži se na drva), povrće, začine za gulaš i osigurati najmanje 30 porcija gulaša za podjelu građanima

Nije dopušteno isticanje stranačkih zastava, banera, plakata i sl. (stranačke majice su prihvatljive). Organizatori mole kuharske ekipe da ne angažiraju glazbene sastave jer glazbeni dio programa osigurava organizator.

 Za sve sudionike i posjetitelje bit će organizirana dobra zabava uz tamburaški program sastava Sedef i Krunoslava Čolu.

Svoju prijavu možete poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 24. lipnja 2024. Za dodatne informacije možete se obratiti Veri Kanjuga Starčević ili Nikoli Joziću na broj telefona: 042 215 362.

Potvrdite svoj dolazak na Facebook Eventu: https://www.facebook.com/events/367582826306553/ Ispunite prijavnicu i prijavite svoju ekipu > https://forms.gle/rUYBB2ZcwxYd7ft27

Program:

Kuhanje gulaša: 11.00 – 14.00 sati

Predaja gulaša žiriju: najkasnije do 14:10 sati

Ocjenjivanje: Najbolje gulaše odabrat će tročlani žiri

Nagrade: Trima najuspješnijim ekipama bit će dodijeljene nagrade