Popularni zagrebački rap/trap duo u KVART-u na brzaka u P4 

vv | 1.10.2024. u 14:18h | Objavljeno u Društvo

Jesenska sezona u P4 službeno počinje KVART-om na brzaka! Riječ je o popularnom jednodnevnom glazbenom događanju (ili mlađem bratu glazbenog festivala KVART) koji će u P4 - centru za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu biti održan u subotu, 12. listopada. Broj ulaznica je ograničen, a ulaznice se mogu kupiti online na Core Eventu. 

KNB_2024.jpg
Headlineri KVARTa na brzaka ove će godine biti zagrebački raperi/traperi 30zona kojima će to biti prvi dolazak u P4 i Varaždin općenito. 30zona su Shin i Galaš, dva nerođena brata iz Kozari Boka u Zagrebu. Početkom 2020. objavili su album prvijenac "30" koji je brzo postao miljenik poklonika tvrđeg zvuka. Drugi album “300” objavljen je 2022. godine na kojem su ostvarili brojne suradnje na regionalnoj trap/rap sceni (Grše, Kuku$, Mimi Mercedez, Bore Balboa) i “300 SILVER”. 
Za zagrijavanje publike pobrinut će se varaždinske rap/trap snage. Nakon duže stanke, na scenu se vraća Arbod, mlada Varaždinka ističe se svojim autorskim tekstovima i estetikom, a na KNB-u publici će predstaviti svoje najnovije singlove. 
Na KVART na brzaka dolazi i nac. Slavonac s varaždinskom adresom na sceni je kratko, no ovo ljeto zabilježio je nekoliko sjajnih nastupa na sjeveru Hrvatske. Singlom Antarktika donio je svjež i urbani sound na varaždinsku scenu. Već pomalo domaćin i starosjedilac u P4, na stage će izaći i Neno koji kroz svoje gigove donosi zaraznu energiju, a KVART na brzaka prvi će put doći Vano i Giogio. Nakon koncertnog dijela slijede legendarne karaoke u P4. 
Više informacija dostupno je na www.pecetri.com ili na IG @pecetri