Počinju 6. Virtualni dani karijera i znanja Foto: Ilustracija

Počinju 6. Virtualni dani karijera i znanja

| 21.10.2015. u 14:08h | Objavljeno u Društvo

Portal za zapošljavanje MojPosao.net u suradnji s partnerima iz regije, portalima Infostud i Posao.ba već šestu godinu zaredom organizira „Virtualne dane karijera i znanja“, koji će se održavati od 21. do 28. listopada.

Ovogodišnji virtualni sajam u znaku je Generacije Y koja postaje sve dominantnija na tržištu rada. Poslodavcima postaje sve veći izazov privući zaposlenike te generacije, motivirati ih i na kraju zadržati u kompaniji.

Tijekom tih osam dana virtualnog sajma, predstavit će se istaknute tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima te edukativne ustanove koje promiču važnost kontinuiranog učenja za osobni i profesionalni razvoj. Predstavit će se 25 poslodavaca te pet edukativnih ustanova iz Hrvatske, a posjetiteljima je na raspolaganju više od 140 otvorenih natječaja za slobodna radna mjesta.

Osim pregleda ponude poslova i prijave na natječaje, posjetitelji će također iz svojih domova moći direktno putem chat-a komunicirati s poslodavcima te ih pitati sve što ih zanima o procesu zapošljavanja u njihovoj tvrtki.

Iako se sajam najvećim dijelom održava online, 22. listopada će se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održati fizički dio sajma, gdje će poslodavci održati prezentacije te se predstaviti zainteresiranim posjetiteljima.