"Ne dvoji! Za drugog izdvoji!": Priključite se akciji GDCK-a Ivanec i usrećite bar jedno dijete Foto: unsplash/ilustracija

"Ne dvoji! Za drugog izdvoji!": Priključite se akciji GDCK-a Ivanec i usrećite bar jedno dijete

GDCK Ivanec/vv | 12.10.2023. u 11:08h | Objavljeno u Društvo

Prikupljat će se hrana, higijena i novac za 123-oje djece korisnika socijalnog programa GDCK-a

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec od 12. listopada do 10. studenog ove godine provodi humanitarnu akciju "Solidarnost na djelu 2023.".

Ove godine je to 51. sabirna akcija koju provode sva društva Hrvatskog Crvenog križa. Akcija se provodi pod sloganom "Ne dvoji! Za drugog izdvoji!".

Već tradicionalno, prikupljat će se hrana, higijena i novac. GDCK Ivanec ovu humanitarnu akciju provodi u suradnji sa školama, dječjim vrtićima, poduzećima, građanima i volonterima.

Cilj humanitarne akcije je prikupiti novčana sredstva, hranu i higijenu za 123-oje djece korisnika socijalnog programa GDCK-a Ivanec i podržati one koji su u najvećoj potrebi u našoj zajednici. Cilj je svakom djetetu osigurati iznos od 30 eura. Prikupljenim novčanim sredstvima osigurat će se nabavka odjeće, obuće, školskog pribora, dječje hrane, higijene i kućanskih potrepština.

U humanitarnu akciju se mogu uključiti svi uplatom sredstava na poseban žiro-račun   akcije HR6123600001300183683 ili donacijom prehrambenih i higijenskih artikala.

Donacije se primaju svakim radnim danom od 7  do 15 sati u prostorijama GDCK-a Ivanec, na adresi Đure Arnolda 11, 42240 Ivanec.

- Hvala unaprijed svima koji će se na bilo koji način uključiti u ovu humanitarnu akciju u ime svih onih koji će primiti pomoć - poručuju iz GDCK-a Ivanec.

gdck_ivanec_akcija.jpg