Počela prodaja ulaznica za 54. Varaždinske barokne večeri, otvorenje već rasprodano! Foto: VV arhiva / ilustracija

Počela prodaja ulaznica za 54. Varaždinske barokne večeri, otvorenje već rasprodano!

Varaždinske vijesti | 4.9.2024. u 19:27h | Objavljeno u Društvo

Varaždin će od 20. rujna do 2. listopada ponovno postati središnje mjesto ne samo na europskoj, već i na svjetskoj kulturnoj karti - Varaždinske barokne večeri u svom će punom sjaju u 54. izdanju donijeti izniman koncertni, ali i popratni program.

>> Predstavljen program 54. Varaždinskih baroknih večeri

Ulaznice za Varaždinske barokne večeri u prodaji su od utorka, 3. rujna.

Od 20. rujna do 2. listopada uživajte u vrhunskim koncertima u Varaždinu i okolnim lokacijama. Ne propustite priliku biti dio festivala koji spaja baroknu baštinu i modernu izvedbu: osigurajte svoje mjesto i doživite čaroliju Varaždinskih baroknih večeri! Ulaznice za Varaždinske barokne večeri u prodaji su od utorka, 3. rujna, a dostupne su na web shopu Koncertnog ureda Varaždin.

Požurite, jer kako su objavili organizatori, niti 24 sata od početka prodaje ulaznica, svečano otvorenje Varaždinskih baroknih večeri, uz Orquestra Barroca Casa da Musica, Zbor HRT-a i sopranisticu Saru Braga Simões, već je rasprodano!

VBV_press_24_ulaznice_04092024.jpg

Ove godine, Portugal kao zemlja partner donosi dašak svoje kulture kroz program Total Baroque u palači Sermage, gdje će vas očarati fado, portugalska gastronomija i još mnogi sadržaji.

- Uz prodaju ulaznica, predstavljamo i promo video koji donosi najljepše trenutke prethodnih izdanja Varaždinskih baroknih večeri. Video dočarava atmosferu i ljepotu ovog festivala – prisjetite se nezaboravnih trenutaka dok se pripremamo za još jedno izdanje ovog jedinstvenog događaja. Vidimo se na Varaždinskim baroknim večerima! - poručili su organizatori VBV-a iz Koncertnog ureda Varaždin.