PLESNI BOŽIĆ Plesači "Plana B" pripremaju božićnu produkciju u Graberju Foto: Ilustracija/Arhiva VV

PLESNI BOŽIĆ Plesači "Plana B" pripremaju božićnu produkciju u Graberju

VV | 6.12.2023. u 07:48h | Objavljeno u Društvo

Plesači i treneri Plesnog kluba "Plan B" marljivo rade od početka školske godine na idejama, projektima i koreografijama.

Sa željom da javnosti pokažu svoj rad, pozivaju sve na božićnu produkciju koja će se održati 10. prosinca u športskoj dvorani Graberje s početkom u 18 sati. Nastupit će plaznici kluba starosti od tri do 14 godina i izvesti nove koreografije, ali i prigodne božićne. Iz Plesnog kluba "Plan B" poručuju kako je program namijenjen publici svih uzrasta, najviše djeci, a ulaz je besplatan. Program je namijenjen publici svih uzrasta, a najviše djeci! Ulaz je besplatan!
.
- Djeca i trenerice su uložile mnogo truda u cijeli proces stvaranja programa kojeg će prezentirati. Od same ideje, preko izrade i uvježbavanja koreografija, pa sve do osmišljavanja plesnih kostima. Djeca su u tome uživala i zato plešu za mame, tate, djedove i bake, rodbinu, prijatelje i sve one koji će ih doći podržati pljeskom. Dođite! - poručila je trenerica Martina Palošika Čonda.

Plesni klub "Plan B" njeguje umjetničke plesne discipline (balet, jazz dance, moderan i suvremeni ples, acro i show dance), koje djeca prolaze kroz igru, zabavu i kreativno stvaralaštvo rekreativno ili natjecateljski s licenciranim trenerima i dugogodišnjim plesačima kluba. Treninzi se održavaju u maloj dvorani II. OŠ Varaždin. Bez obzira što se već bliži kraj prvog nastavnog polugodišta, još uvijek im se možete pridružiti, poručuju.