Plesna skupina Mantra predstavila novi plesni video "Fierce melancholy" Foto: Mantra

Plesna skupina Mantra predstavila novi plesni video "Fierce melancholy"

Varaždinske vijesti | 30.6.2024. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Iako je stigla ljetna sezona, plesna skupina Mantra iz Varaždina ne odmara. Ovaj put predstavljaju svoj najnoviji video uradak, nazvan "Fierce Melancholy," koji potpisuje koreografkinja i voditeljica skupine Maja Kućar.

U ovom impresivnom plesnom projektu sudjelovalo je 15 plesačica, koje su demonstrirale izazovan i atraktivan "heels" stil plesa koji redovito treniraju, pokazujući svoju iznimnu vještinu i gracioznost na visokim potpeticama.

Njihova izvedba na pjesmu "A Palé" popularne španjolske pjevačice Rosalíe savršeno dočarava snagu i osjećajnost koje nose u sebi.

- Koreografija "Fierce Melancholy" istražuje dualnost snage i ranjivosti, te kako se te emocije mogu manifestirati kroz pokret i koreografiju. Estetika i raspoloženje ovog videa i koreografije su pravi prototip onog što radimo u Mantri, mislim da smo s vremenom baš pronašle neki svoj stil. Ponosne smo što možemo predstaviti ovaj izvanredan video, koji je još jedan dokaz strasti i predanosti ovih plesačica - pojasnila je Maja Kućar.

Plesačice koje su sudjelovale u videu su: Ena Kišiček, Sara Džaferi, Monika Šoštarić, Anja Rog, Tea Košić, Elena Čokor, Dajana Mikac, Melani Novoselec, Ana Hip, Mihaela Veselnik, Nina Težak, Monika Telebar, Lorena Marić, Anja Kovačić i Maja Kućar. Za video je zaslužan Dario Mikulek.

- Ne propustite priliku pogledati "Fierce Melancholy" i uvjeriti se sami u moć i ljepotu plesa na visokim potpeticama - poručili su iz plesne skupine Mantra.

Video sadržaj