Plesačice plesnog kluba "Plan B" aktivno su provele zimske praznike

VV | 9.1.2024. u 19:33h | Objavljeno u Društvo

Dok je većina plesnih grupa pod praznicima odmarala od treninga; nekolicina plesača A i B grupe, su aktivno provodili svoje zimske praznike plešući.

Tako su djevojčice: Bruna, Emma, Franka, Gabi, Hana, Isabella i Mia u pratnji trenerice Mije Vidaković, prvi puta sudjelovale na dvodnevnom JazzElle Kids Workshop-u koji se održao u Zagrebu 27. i 28.12.2023. u organizaciji PS JazzElle; Tihane Strmečki. Učile su kroz zabavu i ples od vrhunske Maje Šivak koja trenutno završava studij mjuzikla na prestižnoj akademiji Institute of the Arts Barcelona i upoznale Tihanu Strmečki koja je sjajan plesni pedagog s prepoznatljivim izričajem, te bogatim životopisom u svijetu kazališta i plesa općenito.

U novoj godini; od 3.do 5. siječnja, klub je u Varaždinu ugostio voditeljicu plesnih tehnika Maju Petrović koja radi u nekoliko plesnih studija u Zagrebu, te je polaznica brojnih edukacija i radionica poznatih plesača i koreografa. Ovim treninzima su se pridružila i druga raspoloživa djeca B grupe koja su bila voljna trenirati. Treninzi su bili temeljiti s naglaskom na plesnu tehniku, a radila se i koreografija u lirskom izričaju.

- Ovim putem se zahvaljujemo trenericama u Zagrebu na pozitivnoj atmosferi, strpljenju i predanom znanju. Očekujemo još takvih radionica za djecu od 1.do 4. razreda osnovne škole! Zahvaljujemo se i Maji koja je gostovala kod nas u klubu i predano radila s našim plesačima, te roditeljima koji su nas podržali i omogućili djeci da uče i rade ono što vole kroz zimske školske praznike - komentirala je trenerica Plesnog kluba „PLAN B” Varaždin; Martina Palošika Čonda.

S početkom nastave, svi plesači kluba se vraćaju u malu dvoranu II. OŠ prema ustaljenom rasporedu.