Platforma Sliceer Varaždinca Saše Fištera uskoro i na međunardnom tržištu?

| 15.9.2022. u 16:00h | Objavljeno u Društvo

Varaždinac i rekreativni tenisač Saša Fišter pokrenuo je prije tri godine (2019.) aplikaciju Sliceer koja je trebala riješiti probleme i komplikacije prilikom dogovaranja i rezerviranja termina, korištenja sportskih objekata, kao i dogovaranje teniskih mečeva te cijelu stvar olakšati, pojednostaviti te prilagoditi novom vremenu.

U njegovom klubu rezervacije su se morale pisati na komad papira pa su tenisači morali sami dolaziti do kluba i zapisivati se ili telefonirati i moliti poznanike ili trenere da ih zapišu, a nije bila rijetkost da netko iz kluba prekriži ime na određenom terminu i upiše sebe.

- To mi sve skupa nije imalo smisla pa sam napravio praktički repliku tog papira u digitalnom izdanju, rekao je Saša, osnivač Sliceera u razgovoru za Zimo, a iako predsjednik kluba na početku nije bio oduševljen aplikacijom, s njenom trećom verzijom stvari su se pokrenule.

S obzirom na uspjeh aplikacije, Fišter planira i širenje na inozemna tržišta. Više pročitajte na:

https://zimo.dnevnik.hr/clanak/nakon-sto-se-dokazala-u-hrvatskoj-hrvatska-platforma-sliceer-krece-u-sirenje-na-inozemna-trzista---741183.html?fbclid=IwAR1-Wny8wOhJM0Se4YWf1M1eXwQ1EgKnBRmkWt0x5xw2DWQPYmcwKJ1VhxM

Označeno u