Vikend uz 16.Trash & Burn: 14. i 15. lipnja čekaju vas američki automobili i atraktivne pin-up djevojke! Foto: Andrej Kresnik

Vikend uz 16.Trash & Burn: 14. i 15. lipnja čekaju vas američki automobili i atraktivne pin-up djevojke!

IHR/Varaždinske vijesti | 29.5.2024. u 19:22h | Objavljeno u Društvo

I ove godine opaki američki automobili i motori iz čitave Europe okupirat će Sveti Martin na Muri.

Šesnaesto izdanje Trash & Burn festivala održat će se 14. i 15. lipnja na izletištu Goričanec, a uz limene ljubimce miting američkih automobila upotpunit će atraktivne pin-up djevojke, burlesk nastupi, tatoo, vintage štandovi s odjećom, burn-out box, a posjetitelji će moći koristiti i Trash & Burn ''Taxi'' Ford Thunderbird iz 1959. godine koji će voziti na relaciji festivala i Toplica Sv.Martin.

Posjetitelji Trash & Burn-a imat će i dodatnu pogodnost: 20 % popusta na Aquapark ulaznice u Toplicama sv. Martin uz predočenje narukvice festivala.

Trash & Burn je prošle godine ugostio preko 300 starih američkih automobila i isto toliko motora, a ove godine očekuje se da se tradicija nastavi i postave novi rekordi.

Glazbeni dio festivala donosi top svjetske rockabilly i rock and roll bendove i DJ-e iz Brazila, Danske, Nizozemske, Francuske, Austrije, Njemačke i Hrvatske.

Ulaznica je šest eura po danu, odnosno devet eura za oba dana trajanja mitinga, a uz kupljenjju ulaznicu može se i besplatno kampirati. Vlasnici američkih automobila i motora ne plaćaju ulaz.