Održana još jedna uspješna radionica za djecu udruge 'Ana'

vv | 27.8.2024. u 12:14h | Objavljeno u Društvo

 Ove subote je kao i svake subote održana još jedna vrlo uspješna radionica za djecu udruge Ana. Radionicu su ove subote vodile Magdalena Mudri i Petra Jačmenica.  U okviru radionice organizirana je aktivnost „Dijete dana“ povodom rođendana jednog od sudionika. Aktivnost je osmišljena tako da slavljenik sam odabere kako želi provesti svoj poseban dan. Kao uvod u ovu aktivnost, voditeljice su zadale ostaloj djeci zadatak da svaki od njih izradi čestitku za slavljenika, što su djeca s velikim veseljem prihvatila.

Aktivnost je bila popraćena pjesmama koje su djeca sama odabrala za proslavu rođendana. Nakon što su svako dijete izradilo svoju čestitku, s radošću su ih uručili slavljeniku, izazvavši veliko oduševljenje i zahvalnost. Prema željama slavljenika, završna aktivnost odvijala se kroz društvene igre, u kojima su djeca posebno uživala. Radionica je završila uz tortu i zajedničko druženje, kojem su se pridružili djeca, njihovi roditelji, predsjednica Udruge Ana, kao i voditeljice radionice.

- Udruga Ana ima izvrsne voditelje, studente koji s velikom predanošću i kvalitetom rade svoj posao. Djeca su uvijek radosna i zadovoljna. Organizirana pomoć u učenju tijekom školske godine, kao i aktivnosti poput crtanja, igranja, bojanja, pripreme kolača i kuhanja, zaista su dragocjene. Dolazim sa svojom kćeri iz Koprivničko-križevačke županije, i ovim putem pozivam sve roditelje iz cijele Hrvatske da subotom dođu u Varaždin. Mogu jamčiti da će, kao i ja, biti oduševljeni radionicama za djecu koje organizira udruga Ana. Djeca su oduševljena, a i ja kao roditelj sam izuzetno zadovoljan," rekao je Željko Špan iz Virja, Koprivničko-križevačka županija.

- Prezadovoljna sam podrškom medija, prezadovoljna sam realizacijom projekta, brojnom podrškom sponzora, donatora i ljudi. Pozivam roditelje da uključe svoju djecu, jer subotom na taj način djeca imaju korisno ispunjen dan. - kazala je Ana Duga, predsjednica Ana iz Varaždina. 

Označeno u
Galerija slika