Treći puta zaredom održana biciklijada 6. osnovne škole

VV | 13.6.2017. u 15:38h | Objavljeno u Društvo

Sunčano subotnje jutro 3. lipnja bilo je idealna pozivnica za sudjelovanje na 3. biciklijadi u organizaciji 6. osnovne škole Varaždin. Sudjelovali su učenici od 1. do 8. razreda zajedno sa svojim roditeljima i učiteljima.

Biciklijada je započela u 8.15 sati, a završila u 12.00 sati. Cilj susreta bio je osvijestiti sudionike o potrebi za dobrom organizacijom slobodnog vremena, razvojem svijesti o važnosti kretanja, očuvanje zdravlja te očuvanje prirode.

Biciklijada je bila najuspješnija dosad jer je sudjelovalo oko 450 biciklista koji su se okupili ispred škole i krenuli u dugoj koloni prema odmorištu Aquacity. Nakon prvog dijela puta biciklisti su se na popularnom odmorištu odmorili, okrijepili i krenuli natrag do početne točke.

Iskustva roditelja i učenika su bila fenomenalna, pohvalili su organizaciju biciklijade, a posebno su se istaknuli učitelji “članovi” školske prometne jedinice koji su regulirali promet i brinuli za sigurnost svih sudionika. To pruža dodatni vjetar u leđa za organizaciju budućih druženja na biciklima.

biciklijada 1

 

biciklijada 2