Učiteljica ayurvedskog kuhanja iz Indije Kaushani Desai po drugi put dolazi u Hrvatsku i održat će od 20. do 25 rujna tečaj ayurvedskog kuhanja u SATTVA – centru zdravlja i sreće u Beretincu kraj Varaždina
- Ayurvedski način kuhanja je prirodan način pripreme hrane pri kojem se na umu drže individualne prehrambene potrebe vezane za različite tjelesne tipove. Većina zdravstvenih problema je uzrokovana nepravilnom prehranom pa ih možemo izbjeći vodeći se osnovnim principima ayurvede i pazeći što unosimo u naš organizam. Osim toga, ayurveda dijeli hranu na tri kategorije – satvičnu, rađastičnu i tamastičnu koje onda imaju različite utjecaje na tijelo i na um, opuštaju nas, čine nas napetima ili tromima - pojašnjavaju organizatori tečaja.
Više informacija o prijavi možete dobiti na e-mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..