Noć muzeja u Muzeju anđela uz izložbu 'Anđelima ZAMP more deti soli na rep'

V.V. | 25.1.2017. u 13:42h | Objavljeno u Društvo

Ovogodišnja Noć muzeja u varaždinski Muzej anđela donosi zvonku radost u vidu glazbe.

Vođen smjernicama koje se tiču glazbe, ali i činjenicom da su u proteklim godinama ovog desetljeća anđeoskom zboru kao pojačanje otišli legendarni izvođači poput Whitney Houston, Leonarda Cohena, Geroga Michaela, Princa, Davida Bowiea, Ane Štefok, Glenna Freya, Esme Redžepove, Boška Petrovića, Arsena Dedića, ali i drugi ne manje važni umjetnici, Muzej anđela obilježavanju Noći muzeja doprinosi temom 'Anđelima ZAMP more deti soli na rep'.

Radi se o retrospektivnoj izložbi slika umjetnika Željka Prsteca, a tematsku cjelinu sam je umjetnik nazvao navedenim naslovom zbog činjenica da su u zadnjih sedam godina velike zvijezde iz svijeta umjetnosti izgubile životnu bitku, a živući domaći i svjetski umjetnici tek se moraju suočiti s raznim preprekama i izazovima.

- Uz želju da anđeoska glazba zasvira u srcima svih posjetitelja, Muzej anđela svoja će vrata, u petak 27. siječnja, povodom Noći muzeja otvoriti od 18 do jedan sat iza ponoći, a uz dobrodošlicu osoblja, za odrasle je osigurana i čaša Ajngelekova napitka - poručuju iz Muzeja anđela.

Označeno u