NK Varteks, pojačan Jertecom i Jagačićem, podržao Kerekeše i njihov Tjedan smijeha

| 11.3.2016. u 09:24h | Objavljeno u Društvo

Ljubomir Kerekeš, osim što je proslavljena veličina na kazališnoj i filmskoj sceni, poznat je i kao ljubitelj sporta, posebice nogometa, također i kao veliki fan NK Varteksa. To je uvijek rado isticao. Autor je navijačke himne, sudjelovao je u brojnim akcijama, kako onog starog, tako i novog NK Varteksa.

Ljubav je oduvijek obostrana pa stoga nisu propustili i u NK Varteksu podržati svakom godinom sve popularniji i priznatiji projekt Kerekeša, tate Ljubomira i sina Jana. Iako su ulaznice za većinu predstava u sklopu „Tjedna smijeha“ brzo planule, u Varteksu su ipak uspjeli kupiti 30-ak ulaznica za predstavu prigodne nogometne tematike „Ne igraj na Engleze“.

Tako su sinoć kompletna momčad Varteksa, stručni stožer i članovi klupske uprave uživali u sjajnoj predstavi u produkciji Kazališta Kerempuh, redatelja Vinka Brešana, a u kojoj su znana glumačka imena Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš i Borko Perić zasjali zaista u punoj formi.

U prekrasnoj kazališnoj večeri Varteksovcima su se pridružili i aktualni prvotimci NK Varaždina Dario Jertec i Luka Jagačić.