Ne propustite jubilarno. 10. izdanje "Max sucht den Superstar“! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Ne propustite jubilarno. 10. izdanje "Max sucht den Superstar“!

VV | 13.5.2023. u 19:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

OŠ Cestica i ove godine organizira međunarodno natjecanje za darovitu djecu na njemačkom jeziku "Max sucht den Superstar“. Ovogodišnje izdanje ove manifestacije je jubilarno, održat će se 10. godinu zaredom, a sudjelovanje je potvrdilo 16 škola s područja Grada Zadra te iz Međimurske, Krapinsko-zagorske i Varaždinske županije.

Riječ je o natjecanju u koje iz godine u godinu bilježi sve više sudionika i ima podršku brojnih sponzora, a kojem je cilj promocija njemačkog jezika, ali i kreativnosti učenika.

- Ideja ovog natjecanja proizlazi iz potrebe da se darovitim učenicima pruži dodatni sadržaj u kojem bi mogli postići još više iznadprosječnih rezultata. Natjecanje je otvoreno za sve oblike talenata, a dodatni izazov je da se sve odvija na njemačkom jeziku - ističe Nevenka Turščak, ravnateljica OŠ Cestica i poručuje:

- Nije važno pobjediti, važno je da se ponovno družimo i da nam u fokusu umjesto sveprisutnog engleskog jezika bude njemački jezik! - poručuje ravnateljica Turščak.

Jubilarno, 10. izdanje "Max sucht den Superstar" održat će se u petak, 19. svibnja u 19 sati, a organizatori pozivaju navijače da dođu i podrže svoje favorite. Ulaz je slobodan.

Untitled.jpg

Označeno u