Najljepša mama Hrvatske: Uskoro natjecanje u Varaždinu, prijave do 31. siječnja Foto: NMH

Najljepša mama Hrvatske: Uskoro natjecanje u Varaždinu, prijave do 31. siječnja

Varaždinske vijesti | 10.1.2024. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Regionalni izbor za Najljepšu mamu Hrvatske održat će se 8. ožujka u Varaždinu

Varaždin će ove godine biti domaćin regionalnog izbora za Najljepšu mamu Hrvatske. Bit će to jedno od dva polufinalna natjecanja, a domaćin drugog bit će Ugljan.

Organizatorica regionalnog natjecanja u Varaždinu i zastupnica izbora za Najljepšu mamu Hrvatske za sjeverozapadnu Hrvatsku je Mateja Liber, prošlogodišnja finalistica i nositeljica lente NMH glamour.

najljepsa_mama_hrvatske_2023_vv_arhiva_nmh_1a.jpg

>> Mateja Liber iz Sračinca u Šibeniku ponosno ponijela titulu "Najljepše mame glamura"

Kako nam je otkrila, za natjecanje u Varaždinu, koje će se održati 8. ožujka u hotelu Varaždin, već su stigle brojne prijave, no sve mame koje se također žele prijaviti, mogu to učiniti do 31. siječnja.

U izboru "Najljepša mama Hrvatske" mogu sudjelovati žene koje su majke, imaju hrvatsko državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj te koje će u trenutku održavanja natjecanja biti stare najmanje 23 godine.

Prijave su otvorene do 31. siječnja, a moguće su isključivo putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Natjecanje se održava u tri kategorije: Najljepša Mama Hrvatske, Najljepša Mama Hrvatske Dijamant i Najljepša Mama Hrvatske Platinum, a kako je najavila Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence Najljepše Mame Hrvatske, sve tri pobjednice će, uz novčanu nagradu, tri dana uživati na Malti.

najljepsa_mama_hrvatske_2023_vv_arhiva_nmh_5a.jpg

- Varaždin nam je u srcu od samog osnutka našeg natjecanja te mi je jako drago što smo uspjeli okupiti profesionalni tim. Nadam se da će buduće finalistice prepoznati kvalitetu našeg natjecanja, kao što su brojne finalistice, nositeljice lenti i kruna dosad - kazala je vlasnica licence, Maja Gnjidić Verdecchia.

Osim Mateje Liber, u organizaciji regionalnog izbora za Najljepšu mamu Hrvatske u Varaždinu sudjeluju i Nada Kovačić, vlasnica hotela "Varaždin", Snježana Radev – modna kuća Brokat, Vesna Ramuščak – Frizerski salon "Vesna", Renata Brlić - cvjećarna "Bijela Ruža" te vizažistica Marina Soldić - "SM beauty salon". Voditeljica samog eventa bit će Karmen Špiranec.

najljepsa_mama_hrvatske_organiaztori_varazdin_2024_2.jpg

najljepsa_mama_hrvatske_organiaztori_varazdin_2024_1a.jpg

najljepsa_mama_hrvatske_organiaztori_varazdin_2024_3.jpg