Najavljen program Adventa u Varaždinu koji će početi 29. studenog Foto: Martin Novosel

Najavljen program Adventa u Varaždinu koji će početi 29. studenog

| 14.11.2019. u 14:09h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Danas je u Kultnaturi kod Varaždinskog placa najavljen program ovogodišnjeg izdanja Adventa u Varaždinu. Konferenciji su prisustvovali predstavnici i suorganizatori Adventa, gradonačelnik grada Varaždina, Ivan Čehok, direktorica Turističke zajednice VaraždinaJelena Toth, direktor Gradske tržnicePredrag Ciglar, ravnatelj Koncertnog ureda Varaždina Raymond Rojnik, Martina Pakšec iz PR Lady koja i ove godine vodi zabavni program na Stančiću, te Maja Patafta koja će uz Anu Bacinger voditi Kreativnicu koja se iz programa Špancirfesta ove godine priključuje i programu Adventa kao jedan od noviteta, dok je drugi novitet da će se ove godine nuditi koncerti i živa glazba u Habdelićevoj ulici, a taj program će voditi Robert Magić.

- Prošle godine smo doživjeli oko 25 posto više posjetitelja ove manifestacije, a ove godine očekujemo novo povećanje. Ulažemo sve više sredstava u marketing i vjerujem da ćemo kroz neko vrijeme vidjeti i rezultate tih ulaganja - rekla je Jelena Toth na današnjem predstavljanju programa.

Stari grad će opet biti središte za one najmlađe jer će se tamo upravo smjestiti Ledena čarolija s klizalištem te snježnim toboganom koji je bio novitet prošle godine, a otvorenje se očekuje 29. studenog kada će i službeno početi advent u Varaždinu, a koji će završiti 6. siječnja na blagdan Sveta tri kralja.

Što sve nudi ovogodišnji program Adventa pogledajte na linku Turističke zajednice Varaždina.

Advent_1.jpg