NAJAVA Odjenite svoje gaćice i dođite na 4. trail “U gaćicama v Gačice”

VV | 16.7.2024. u 19:14h | Objavljeno u Društvo

Atletski klub Varaždin najavio je ovogodišnju utrku 4. Trail "U gaćicama v Gačice" koja se održava u mjestu Gačice. Ova jedinstvena utrka zabavnog karaktera i neobičnog imena održat će se u nedjelju, 21. srpnja.

Prijave su u tijeku, a prijaviti se možete na utrku od 3 km "Vražji stolček", zatim utrku "Kratke gaće" od 7 km i "Duge gaće" od 18 km OVDJE.

- Osim prekrasnih staza koje prolaze kroz Vražji stolček, potoke i pitome brežuljke naselja Osečka, Radovan, Lovrečan, Tužno i Lukavec, potrudit ćemo se da i ovogodišnja utrka ostane mnogima u posebnom i nezaboravnom sjećanju. Uz standardnu ponudu svega opet će biti još više “gaćica i gaća”, a AK Varaždin i mještani sela Gačice potrudit će se za jedinstven “štimung” i još bolje druženje nakon utrke - poručuju organizatori dodajući da će se natjecatelji vjerojatno moći malo rashladiti i u bazenu i uz hladna pića na cilju.

- Zbog svega navedenog rezervirajte datum 21.07.2024. u svom kalendaru i dođite na 4. Trail “U gaćicama v Gačice” jer osim dobrih utrka, zabave i veselja sigurno neće nedostajati, a utrčati u gaćicama v Gačice zaista je poseban i jedinstven doživljaj. Ostaje još samo poziv - Odjenite svoje gaćice i dođite na 4. trail u Gačice!