Na zabavni i osvježavajući novitet Bubble tea, već poznate Bubble waffle, ali i pite, štrukle, tikvenjake, mađarice...

vv | 21.8.2021. u 10:23h | Objavljeno u Društvo

Festival dobrih emocija ove godine u Kavanu Grofica Marica donosi BUBBLE TEA, svjetski hit i novitet na našim prostorima, koji će utažiti žeđ neumornim šetačima u svako doba dana jer, iako nosi naziv bubble tea – kofein/tein ne sadržava, ali zato zabvalje! Kako? Evo što vele u Ekosu.

Bubble_tea_web.jpg

-Ukusan napitak karakterizira dodatak voćnih perli, koje ispijanje čine zabavnim i dinamičnim. Perle su različitih voćnih okusa, koje se biraju prema željama, a koje pucketaju i mijenjaju osnovni okus napitka. Uz bubble tea, voćnim perlama možete obogatiti i neki iz bogate ponude shake-ova ili sorbeta pa čak i soft serve, sladoled kojeg također možete pronaći kod nas, vele u Grofici.

Prošećete li od Kavane na suprotnu stranu Trga kralja Tomislava, kako dodaju, moći ćete se usrećiti kuglicom izuzetnog sladoleda birajući između mnoštva okusa iz ponude, a nudi ga Pop ice – Grofičin mlađi hipsterski brat.

Bubble_shake_web.jpg

-Pop ice će po uzoru na Kavanu također nuditi bubble tea, no uz njega i još jednu vrstu zabavnih mjehurića. U ponudu se vraća zvijezda Špancira 2019., nezamjenjiv BUBBLE WAFFLE koji podjednako očarava i mlađe i zrelije, gdje ukusan mjehurasti zlaćani vafl obljubljuje kuglicu sladoleda i čitav niz dodataka po izboru, od šlaga, preko raznih posipa i preljeva, do bombončića i čokoladica, napominju te naglašavaju da je Bubble waffle „pravi mali dekadentni slatki obrok, koji ispunjava zahtjevna nepca slatkoljubaca“.    

A ukoliko Špancirfest kroz svoje okusne pupoljke želite doživjeti kao što je nekoć bio, vele da ne smijete zaobići raskošan štand BELA MELA u Kranjčevićevoj ulici nadomak Trga Miljenka Stančića.

-Tu svakodnevno nudimo svježe tradicionalne kolače i peciva izvornih lokalnih receptura poput sočnih sirnih štrukli i tikvenjaka, makača i prave međimurske gibanice, pite od višanja ili jabuka, medenjaka, mađarice i medene pite uz pokoji iskorak u modernije slastičarske i pekarske vode s punjenim slatkim i slanim pecivima i kolačima, ukazuju u Ekosu te pozivaju da posjetite neku od lokacija i razveselite sva svoja osjetila.

Bubble_waffle_1_web.jpg